Ферари предлага 40 млн. паунда (46 млн. евро) годишна заплата на

...
Ферари предлага 40 млн. паунда (46 млн. евро) годишна заплата на
Коментари Харесай

Дейли мейл: Ферари изкушава Люис Хамилтън

" Ферари " предлага 40 млн. паунда (46 млн. евро) годишна заплата на седемкратния международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън, написа английското издание " Дейли мейл ".

На този стадий няма формален коментар от италианския отбор (или компанията зад него) и от водача. За подобен бе потърсен босът на " Мерцедес " Тото Волф, който съобщи, че с Хамилтън били " като кръвни братя " и той нямало да напусне. По-рано тази година Волф сподели, че той и тимът държат доста на Люис, желаят да го задържат, само че в случай че реши да си тръгне няма да го стопират.

Договорът на англичанина с " Мерцедес " изтича в края на този сезон и Хамилтън може да напусне свободно, макар че на няколко пъти изрази предпочитание да остане при " сребърните стрели ". От друга страна непрекъснато подлага на критика колата на отбора, която втори сезон не е конкурентна на тази на " Ред Бул ". 

Според Дейли Мейл обаче договарянията сред Хамилтън и " Ферари " освен са в напреднала фаза, а и се водят персонално от президента на италианската автомобилна марка Джон Елкан.

Плановете на " Ферари ", която също към този момент от години изпитва компликации да сътвори конкурентен болид, са Хамилтън да си партнира през идващия сезон с Шарл Льоклер. При този сюжет Карлос Сайнц ще напусне тима и ще си търси друго пилотско място във Формула 1.

Втората алтернатива на " Ферари " е да жертва Льоклер за Хамилтън. Така британецът ще си партнира със Сайнц, а състезателят от Монако ще кара с Джордж Ръсъл в " Мерцедес ", твърди " Дейли мейл ".

Хамилтън преследва рекордна осма купа във Формула 1, а " Ферари " пробва да завоюва първата си от 2007 година насам.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР